Info

Hartje centrum Valkenburg weer open

Hartje centrum Valkenburg gedeeltelijk afgesloten na wateroverlast.

Update 9 augustus 2021

Centrum Valkenburg weer helemaal open

Het centrum van Valkenburg is vanaf dinsdagavond 10 augustus weer helemaal open. Omdat in de meeste horecazaken de komende weken nog (herstel)werkzaamheden worden verricht, worden de panden vanaf de Geulpoort tot aan De Guascostraat/Engelbertstraat afgeschermd met hoge hekken. Zo hebben de ondernemers nog ruimte om veilig door te werken in hun zaak.

Meer infoHartje centrum Valkenburg gedeeltelijk afgesloten na wateroverlast.

Valkenburg herstelt van de overstroming. De Geul stroomt inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou met open armen te ontvangen. Maar op enkele plekken is er nog steeds flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Zo is het hart van Centrum Valkenburg gedeeltelijk afgesloten.
De meeste bedrijven in de straaten rondom het centrum die geen waterschade hebben zijn gewoon geopend.

Kan ik gewoon op vakantie of een dagje naar Valkenburg?
Ja, je kan gewoon op vakantie naar Zuid-Limburg. Sterker nog, je bent van harte welkom, juist nu! Veel bedrijven hebben geen wateroverlast gehad, zijn open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen na een lange corona-lockdown. Heb je een accommodatie of activiteit geboekt en heb je vragen? Neem dan contact op met deze locatie.


Meer info
Afdrukken  

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring