Info

Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg

De Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg. De bon kan worden besteed bij deelnemende ondernemers in Valkenburg aan de Geul.

COVID-19 had en heeft impact op iedereen en de gevolgen hiervan zijn zeker nog niet verdwenen. Om de lokale economie te steunen, is de gemeente Valkenburg vorig jaar gestart met het uitgeven van de Veelzijdig Cadeaubonnen aan o.a. jubilarissen. Na een succesvolle introductie heeft de gemeente Valkenburg het cadeaubonnen initiatief vanaf januari 2022 overgedragen aan CityChimp BV.
CityChimp BV specialiseert zich op het gebied van citybranding. Zo introduceerde wij vorig jaar de nieuwe website Visitheuvelland.nl, speciaal voor de bezoekers en bewoners van het Heuvelland en de nabij omgeving.
Ook in Meerssen heeft CityChimp destijds een bijdrage geleverd aan de implementatie van de cadeaubon “de Meersjenair”.
Om de lokale economie een extra boost te geven is de cadeaubon nu ook te koop bij een aantal ondernemingen binnen Valkenburg en online via www.veelzijdigvalkenburg.nl

Geen provisiekosten voor ondernemer / acceptant
Ondernemers kunnen de ontvangen cadeaubonnen online declareren nadat deze zich hebben aangemeld als acceptant. De cadeaubonwaarde volledig overgemaakt zonder enige kosten.
De cadeaubonnen worden uitgegeven in coupures van € 10,-. Zo kan de waarde gecombineerd worden en kan de ontvanger deze inwisselen bij meer dan 100 verschillende bedrijven, winkels en horecagelegenheden in heel Valkenburg. Op een speciaal ingerichte website www.veelzijdigvalkenburg.nl staan de zaken vermeld waar deze bonnen lokaal kunnen worden besteed. Op deze site staan ook de algemene voorwaarden voor de consument.

Informatie
Voor meer informatie klik op onderstaande knop.
Informatie

Innamepunt
De cadeaubon kan bij vele ondernemers worden ingeruild.
Lijst met innamepunten


Afdrukken  

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring