https://veelzijdigvalkenburg.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/306/cropped-1595510969.jpeg

Berghotel Vue

Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Berg en Terblijt

Bedrijfsdetails

Verscholen tussen de heuvels van Zuid-Limburg in Berg en Terblijt, onder de rook van Maastricht en Valkenburg aan den Geul ligt Berghotel Vue. De gezellige en warme sfeer lacht al onze gasten tegemoet.

Berghotel Vue

Gezelligheid en sfeer bij Berghotel Vue
Verscholen tussen de heuvels van Zuid-Limburg in Berg en Terblijt, onder de rook van Maastricht en Valkenburg aan den Geul ligt Berghotel Vue.

De gezellige en warme sfeer lacht al onze gasten tegemoet. In de winter lekker bij het haardvuur zitten en genieten van Limburgse vlaai met slagroom of in de zomer genieten van het terras. Alles in sfeer van een heerlijk berghotel, waarschijnlijk zelfs het enige berghotel van Nederland.

LIMBURGSE GASTVRIJHEID
Een heerlijke serre met Chesterfields, een lobby met open haard en knetterend haardvuur een gezellig restaurant met terras. De locatie heeft alles waar u naar op zoek bent voor een gezellig en fijn verblijf. Voor een speciaalbiertje of voor een weekend met fiets of voor wandeltochten door Zuid Limburg, bij Berghotel Vue bent u van harte welkom en geniet u van de Limburgse Gastvrijheid.

berghotel vue 2

berghotel vue 3

berghotel vue 4

 

 

Categorie├źn:
OvernachtenHotelsEten & drinken
Type:
Eten & drinken, Overnachten
company map
Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Berg en Terblijt

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring