41

Sjtraotkriete --- GECANCELD ---

 Keelstraat 1, 6301 XT Valkenburg aan de Geul Keelstraat 1, 6301 XT Valkenburg aan de Geul - Kaartaanwijzingen
27 september 2020

Sjtraotkriete 2020

 

Sjtroatkriete 2020 zondag 27 september is helaas GECANCELD vanwege het feit dat er te weinig aanmeldingen zijn.

'Sjtraotkriete' is een jaarlijks terugkerende kunstzinnige straattekenwedstrijd voor de basisschooljeugd van Valkenburg en omgeving. De kinderen van groep 7 en 8 worden in hun eigen klas uitgedaagd een mooie tekening te maken rondom een thema dat door de KCR wordt benoemd. Er worden 50 tekeningen geselecteerd. Deze kinderen mogen deelnemen aan een workshop straattekenen met pastels onder begeleiding van een professional. Deze workshop vormt de aanloop naar de grote finale die terugkerend plaatsvindt op de laatste zondag van september. In de buitenlucht maken de 50 kinderen hun pasteltekeningen op grote afmetingen op de straattegels.

Sjtraotkriete toont de artistieke talenten van de jeugd van Valkenburg. Inschrijving voor de activiteit verloopt via de deelnemende scholen en start in de eerste week van het nieuwe schooljaar. Uw hulp voor de begeleiding van de activiteiten is altijd welkom.

Meedoen kan alléén middels aanmelding per mail of telefoon vóór 23 september 2020: m. A. Blom tel. 06 34912839. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij de aanmelding vermelden: voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer. Na aanmelding ben je welkom op zondagmiddag 27 september. De organisatie verzorgt de tekenmaterialen en een drankje met versnapering.

Uiteraard krijgen bezoekers de gelegenheid om de kinderen onder het genot van een drankje gade te slaan tijdens het werken en hen te enthousiasmeren.

In tegenstelling tot andere jaren vindt er in 2020 géén prijsuitreiking plaats. Ieder kind die deelneemt en zich heeft aangemeld ontvangt aan het eind van de middag omstreeks 16.00 uur een leuke attentie als aandenken.

Meer info: website KCR

2020-09-27 2020-09-27 Sjtraotkriete  --- GECANCELD ---