94

Pop on Top

 Cauberg 28, 6301 BT Valkenburg aan de Geul Cauberg 28, 6301 BT Valkenburg aan de Geul - Kaartaanwijzingen
27 mei 2022

Sfeer

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. En dat is behoorlijk goed gelukt! Dit jaar vieren wij namelijk ons 10 jarig jubileum!

Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. En dat al 10 jaar!

Voor ieder wat wils

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke top acts en bourgondische gezelligheid. De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Beats, meezingers en live-entertainment: Pop on Top heeft het allemaal. Op de Mainstage zorgen bekende namen de hele dag voor lentekriebels en een hoog feel-good gehalte.

De Feestweide bestaat uit knallende feestacts die met name jongeren als muziek in de oren zullen klinken. Bij Café Nol beleef je de intieme, maar onwijs gezellige sfeer alsof je je in hartje Amsterdam bevindt! Lokaal talent en professionele muzikanten geven je een inkijk in hun muzikaliteit en creativiteit op onze vernieuwde Magic Music Stage.

Huisreglement

Op Pop on Top geldt natuurlijk vooral de gezelligheid, maar toch hebben we een paar regeltjes.
Zodra je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden geef je aan op de hoogte te zijn van onze huisregels en deze in acht te nemen voorafgaand en tijdens jouw bezoek aan Pop on Top. Download ons huisreglement.

pop on top valkenburg

2022-05-27 2022-05-28 Pop on Top

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring