2528

Openluchttheater Valkenburg

 Plenkertstraat 51A, 6301 GL Valkenburg aan de Geul Plenkertstraat 51A, 6301 GL Valkenburg aan de Geul - Kaartaanwijzingen
1 juni 2024 - 15 september 2024

Beleef een onvergetelijke voorstelling tussen ‘mergel en groen’ in Openluchttheater Valkenburg. Meer dan 100 jaar oud en nog altijd springlevend! Voorstellingen vinden plaats in het monumentale Openluchttheater of in de intieme setting van het (half open) Grottheater.

theater links van het podium. Dit is in de pauze en vóór en na de voorstelling geopend.

Weersverwachting
We gaan uit van een mooie zomer en voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door. Bij regen worden poncho’s uitgedeeld, alleen bij extreme weersomstandigheden zoeken wij naar een vervangende locatie. Bij twijfel kijk dan op onze homepagina voor het laatste nieuws of bel met onze kassa, zie contactpagina. Het theater ligt in een bosrijke omgeving dus neem een jasje of vestje mee. Er zijn plaids tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras. Tijdens kindervoorstellingen is het hele theater – ook in de pauze – rookvrij.

Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Aangezien het theater zich achter een heuvel in de bosrand bevindt kan het noodzakelijk zijn dat er een handje hulp nodig is. Hiervoor kunt u vooraf bellen met ons theater, zie contactpagina. Ook telefonisch kunnen voorin het theater, net voor het podium plaatsen worden gereserveerd voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er 4 gehandicaptenparkeerplaatsen schuin tegenover het theater, en is er in het theater ook een mindervalidentoilet.

Programma
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bekijk hier het programma

 

 

Gebeurtenisvideo's

2024-06-01 2024-09-15 Openluchttheater Valkenburg

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring