Info

Par'Course

Twee belangrijke kernwoorden die hierbij centraal staan zijn verbinding en beleving. Par’Course moet een volwaardige toevoeging zijn aan het bestaande aanbod van Valkenburg en als zodanig onderdeel uit gaan maken van de totale structuur van Valkenburg.

Twee belangrijke kernwoorden die hierbij centraal staan zijn verbinding en beleving. Par’Course moet een volwaardige toevoeging zijn aan het bestaande aanbod van Valkenburg en als zodanig onderdeel uit gaan maken van de totale structuur van Valkenburg. Wandelaars, fietsers maar ook bezoekers met de auto moeten op natuurlijke wijze het voormalige terrein van bierbrouwerij De Leeuw op hun route tegenkomen.

De basis van de functies die landen in het project Par’Course wordt gevormd door een viertal pijlers; de Limburgse gastronomie moet een plek krijgen in de Food XP en het gegeven dat Valkenburg dé wielerhoofdstad van Nederland is ligt ten grondslag aan de Cycle XP en de Sport XP. Als aanvulling op deze functies en de optimale beleving zal de vierde pijler de Hotel XP zijn.

Belevingswerelden die direct zijn verbonden met de geschiedenis van Valkenburg en Limburg als geheel. Er is heel bewust voor gekozen om Par’Course een belevingswereld te laten worden. Dit betekent concreet dat deze ontwikkeling is gefundeerd op de combinatie van zichtbare productie, educatie en consumptie.


Afdrukken  

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring