Toon filter
Resultaten 1 - 9 van 9

1. 't Bieëmerhöfke

1
onze prachtig verbouwde boerderij. Deze hebben wij eind jaren negentig gekocht en beetje bij beetje gemaakt tot wat het nu is: een sfeervolle groepsaccomodatie en nostalgische feestzaal. 
Sibbe-IJzeren

2. Bed & Breakfast Sibbliem

2
Passie en enthousiasme worden vertaald in gastvrijheid en pure verwennerij door twee personen met één gezamenlijke droom. Deze droom is werkelijkheid geworden in de vorm van een luxe Bed & Breakfast in het Zuid Limburgse Heuvelland. 
Sibbe-Ijzeren

3. Café aan de Kirk

3
Een echt dorpscafé en intussen uitgegroeid tot dorps,- wandel,- en wielercafé waarbij Hub en Mientje al meer dan 34 jaar met veel plezier, service en gastvrijheid klaarstaan voor alle mensen die het café bezoeken. 
Sibbe-Ijzeren

4. Camping De Linde

4
Via de binnenplaats van een oude Limburgse boerderij betreedt Camping De Linde, een mooie en rustige camping. 
Sibbe-IJzeren

5. Green Impulse

5
Green Impulse Tuintechniek is een vakkundig hoveniersbedrijf met ruime ervaring op het gebied van complete tuinaanleg/onderhoud en alles wat daar bij hoort. Daarnaast werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. 
Sibbe-IJzeren

6. Het Sibberhuuske

6
Op een steenworp afstand van Maastricht ligt het kasteel ‘Sibberhuuske’. Gelegen op de top van het plateau van Margraten in de Limburgse Heuvels, het zuidelijkste deel van Nederland. 
Sibbe-Ijzeren

7. Pedicurepraktijk Blom

7
Hèt adres voor gedegen voetverzorging. Heeft u (pijn-)klachten door eelt, likdoorns, ingroeiende nagel(s), kloven of andere ongemakken? 
Sibbe-IJzeren

8. Pluk het Zelf!

8
Welkom bij Pluk het Zelf! onze zelf pluktuin voor bessen en bloemen. In de zomermaanden juli t/m september bent u weer welkom op de vrijdag en zaterdag om te komen kijken. 
Sibbe-IJzeren

9. Roger Pinckers Dier en Tuin

9
Roger Pinckers te Sibbe biedt een uitgebreid assortiment aan tuin-, dier-, streek- en zakelijke producten. 
Sibbe-IJzeren

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring