Toon filter
Resultaten 1 - 11 van 11

1. AVIA XPress Valkenburg

1
 
Houthem

2. Beauty Experts

2
Voor elke zelfbewuste man of vrouw die het beste resultaat wil en hierin geen concessies wil doen. ​ 
Houthem

3. Château St. Gerlach

3
Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een groentetuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof, een wijngaard. 
Houthem

4. Corio Makelaars

4
Onafhankelijke specialist op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en taxeren 
Houthem

5. Fletcher Hotel De Geulvallei

5
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei. In de bekende Geulvallei, nabij Valkenburg en natuurreservaat Ingendael, is het hotel gevestigd in een historisch pand te Houthem St. Gerlach. 
Houthem

6. Halte Sint Gerlach

6
Uniek! Vakantiewoning Halte Sint Gerlach ligt in een prachtige omgeving, centraal tussen Valkenburg en Maastricht en op steenworp afstand van Chateau St. Gerlach 
Houthem

7. Hotel Lahaye

7
Hotel Lahaye is een echt Limburgs familiehotel. Een vakantieverblijf waar U nog omringd wordt met individuele zorg, volgens aloude tradities van Limburgse gastvrijheid. 
Houthem

8. Kapel St.Gerlach

8
De parochie en kapel van Sint Gerlach heeft een puntgaaf Barok interieur en is het enige kerkje in Nederland dat zo volledig met fresco’s is beschilderd. 
Houthem

9. Les Salons

9
Bistrot de Liège biedt een eenvoudige menukaart met streekgerechten. Een informele omgeving waar u kunt genieten van een kop koffie, een stuk Limburgse vlaai of een glas wijn. 
Houthem

10. Mourhof

10
Zoekt u een appartement in Zuid-Limburg? Onze vakantieappartementen liggen in het kerkdorp Houthem-Sint Gerlach, tussen Valkenburg en Maastricht, grenzend aan het Geuldal. 
Houthem

11. Ronald Mc Donald Kindervallei

11
In het prachtige natuurschoon van het Limburgse Geuldal met glooiende heuvels, bossen en weilanden is een sprookjesachtige torenkoepel verrezen. 
Houthem