Toon filter
Resultaten 1 - 11 van 11

1. B&B Panorama Sousberg

1
Panorama Sousberg, dé Bed & Breakfast met het mooiste uitzicht van Limburg 
Schin op Geul

2. Bed & Breakfast Heuvelland

2
komt u naar Valkenburg om om te wandelen of te fietsen in de natuur van het Heuvelland en zoekt u een rustige plek om te overnachten? Bed & Breakfast Heuvelland is het perfecte adres voor u! 
Valkenburg aan de Geul

3. Bed & Breakfast Sibbliem

3
Passie en enthousiasme worden vertaald in gastvrijheid en pure verwennerij door twee personen met één gezamenlijke droom. Deze droom is werkelijkheid geworden in de vorm van een luxe Bed & Breakfast in het Zuid Limburgse Heuvelland. 
Sibbe-Ijzeren

4. Bed and Breakfast en Ecotuin Keutenberg

4
Boven op deze Keutenberg bieden wij in een oude stijlvolle boerenwoning twee gastenkamers aan (maximaal 5 personen) met een gezamenlijke ontmoetingskamer en ontbijtkeuken. 
Schin op Geul

5. Bike B&B Brakke Berg

5
Overnacht na een mooie tocht bij Bike B&B Brakke Berg; een mekka voor de sportieve fietser, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan. 
Berg en Terblijt

6. De Lochterhof

6
De Lochterhof ligt als een oase van rust in het kleine dorp Vilt, dat zich op korte afstand bevindt van Valkenburg aan de Geul en Maastricht. 
Berg en Terblijt

7. Ferrum Ferrum

7
Welkom in onze luxe Bed en Breakfast, gelegen in het Limburgse Heuvelland nabij het gezellige centrum (2,8 km.) van Valkenburg. Terwijl de B&B de modernste voorzieningen heeft (jacuzzi ) hebben wij toch een huiselijke sfeer weten te bewaren. 
Valkenburg aan de Geul

8. Hotel B&B Bergzicht

8
Hotel B&B Bergzicht is een klein en gezellig familiehotel, gelegen op 350 meter afstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het hotel beschikt over een inpandige fietsenstalling en parkeergelegenheid. 
Valkenburg aan de Geul

9. Saga Bed and Breakfast

9
Wij verwelkomen u graag op onze sprookjesachtige locatie tussen de mergelgrotten en de Geul. Een schitterend gebied om te vertoeven in de buurt van Valkenburg en Maastricht. 
Berg en Terblijt

10. Villa Bella Vista

10
Een hartelijke ontvangst, een unieke beleving en de beste tips over de omgeving 
Valkenburg aan de Geul

11. Villa Warempel

11
Villa Warempel is gelegen in Valkenburg aan de Geul, kort bij het centrum en op een knooppunt van diverse wandelroutes. Daarnaast ligt Villa Warempel precies tegenover het mooiste openluchttheater van Nederland! 
Valkenburg aan de Geul

Informatie

Veelzijdig Valkenburg laat u zien wat Valkenburg te bieden heeft.

U vindt hier een overzicht van alle HORECA, winkels, attracties en evenementen.

Privacy verklaring