Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg

De Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg. De bon kan worden besteed bij deelnemende ondernemers in Valkenburg aan de Geul.

Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg
De gemeente Valkenburg aan de Geul heeft een nieuw representatiegeschenk ontwikkeld. De Cadeaubon Veelzijdig Valkenburg. De bon kan worden besteed bij deelnemende ondernemers in Valkenburg aan de Geul en heeft een waarde van € 25.

Koop lokaal
Het college van burgemeester en wethouders ontwikkelde de cadeaubon om als representatiegeschenk in te zetten. Deze bon wordt door de gemeente voor speciale situaties uitgeven en is op dit moment besteedbaar bij 100 bedrijven binnen de gemeente. Van kattenpension tot supermarkt, van hotel tot bowlingbaan en van uitvaartverzorging tot juwelier, een zeer veelzijdige lijst van deelnemers.

Deelnemende bedrijven veelzijdig valkenburg cadeaubon
Onze cadeaubon heeft een vaste waarde van 25 euro en kunt u inwisselen voor producten en/of diensten bij een van onderstaande bedrijven en organisaties. De bon is niet inwisselbaar tegen geld.
Let op, op de achterzijde staat een uniek nummer. Dat moet bij het inwisselen duidelijk zichtbaar zijn en mag niet beschikbaar zijn.

valkenburg cadeaubon
deelnemers1deelnemers2deelnemers3deelnemers4
Opmerkingen en/of bij twijfel over de echtheid van uw bon, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier deelnemers overzicht in pdf bestand.Afdrukken